sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Hei hei, treenit!


Juuri kun ehdin innoissani suunnitella tulevia harjoituksia Rytyn kanssa, tuli talvi ja laittoi työnteon pakolliselle tauolle. Ei siinä, ponille ei tee huonoa nollata päätä, mutta sen vatsanympärykselle ei ole minkäänlainen lomailu hyväksi! No, kunhan lunta tulee reippaasti lisää tai vaihtoehtoisesti päästään siitä kokonaan eroon, niin ollaan taas normaalissa työskentelyrytmissä ja saadaan aloitettua laihdutusurakka alusta. Ainakin seuraavalle 10 vuorokaudelle on luvattu pakkasta, mutta olen varma, että musta joulu on vähintään taattu.

Tällaisille hetkille on keksittävä vaan muuta puuhaa, kun ei pysty sääolosuhteita muuttamaan tai kenttää taikasauvaa heilauttamalla maneesiksi vaihtamaan. Täällä ollaan esimerkiksi otettu talvisia poseerauskuvia!Ajattelin alkaa talven tylsinä hetkinä opettaa ponia nostamaan harjoja ja muuta hyödyllistä, koska inspiroiduin Muulista ja koska miksi ei. Rytty on luonnostaan sen verran touhukas ja suunsa kanssa aktiivinen, etten usko opettamisen olevan kovin vaikeaa. Toki tässä on se riski, että seuraavaksi sen hampaiden välissä on herkkujen toivossa tai muuten vaan ihan kaikki, esimerkiksi vaikka sormet ja hihat. Alapa siinä sitten opettaa että hups, älä sittenkään tee noin! Suunnitelma voi siis hyvinkin olla ontuva.


Vähän mielikuvitusta peliin, niin eiköhän tässä muutenkin tekemistä keksitä! On tietysti kiva, että marraskuun pimeyteen saatiin lunta, mutta toisaalta olisin mielelläni vielä yhden kuukauden ratsastanut kesäpohjilla ja vasta joulukuussa toivottanut talven tervetulleeksi. Nyt pääsen No Stirrup Novemberinkin suhteen ihan liian helpolla ja se oikeastaan harmittaa, koska todella odotin itseni rääkkäämistä.Mutta hei, Blogiexpo lähestyy! Juuri nyt on aika äänestää mielestäsi Suomen parhaita hevosblogeja viidessä eri kategoriassa. Vielä ehtii, viimeinen äänestyspäivä on 13.11! Viime vuonna Blogiexpossa oli hurjan hauskaa ja täksi vuodeksi ohjelmarunkoa sekä tapahtumaa ylipäätään on kehitetty entisestään. Minä aion ehdottomasti olla paikalla, toivottavasti myös mahdollisimman moni teistä!
» Hevosalan Blogiexpo 2016 20.11 klo 11 alkaen, Lahti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti