lauantai 6. elokuuta 2016

Iltakisoissa


Parin kuukauden mittainen kilpailutauko saatiin päätökseen tiistaina, jolloin pyörähdettiin Anjalassa KJR:n ja KKR:n yhteistyössä järjestämissä 1-tason koulukisoissa. Kisat pidettiin tosiaan illalla, ja meillä oli samaan aikaan ohjelmassa myös kesän viimeinen kurssiviikko - näin ollen saatiin aamulla pidettyä vielä hyvät viimeistelytreenit valmentajan kanssa. Ei tehty paljoa, mutta sen verran, että itselle jäi hyvä ja luottavainen fiilis iltaa varten.

Startattiin päivän viimeisessä luokassa toiseksi viimeisenä lähtijänä, jolloin lähtöaikamme oli kahdeksan maissa. Minulla oli melkoisen paljon verryttelyaikaa, joten työskenneltiin hyvin lyhyissä pätkissä ja paljon kävellen. Sain verkassa ratsastettua Rytyn superkivaksi, eikä jäänyt oikeastaan mikään kaivelemaan mieltä ennen radan aloitusta! Hyvä näin.Radallakin Rytty pysyi hyvänä ratsastaa, toki vähän jännittyi enkä saanut sitä pysymään enää niin pyöreänä kuin olisin toivonut. Kokonaisuudessaan suoritus oli ihan kiva, numerot olivat pitkälti 6,5 - 7 - 7,5, jonkun verran kuitenkin sitä ihan ok kutostakin oli mukana ja sitten muutamien rikkoutuneiden kohtien neloset ja vitoset laskemassa pistesaldoa... Rytty ei olisi voinut paljoa parempi olla, muta ratsastajalta olisi vaadittu lisää keskittymistä ja ohjia paremmin käteen. Kuitenkin vaikeistakin kohdista saatiin hyviä pisteitä, kuten seiskat oikeasta keskilaukasta ja vasemmasta laukkavoltista!

Kahdesta seuraavasta kuvasta kiitos Miitta Pyy!Muutamat rikkeet ja hätäisesti ratsastetut kohdat lukuunottamatta olin suhteellisen tyytyväinen. Tuomarointi oli hyvin linjassa omien mietteideni kanssa ja tulos 60,800% täysin oikeutettu. Ei hyvä, mutta tälle päivälle realistinen!

"Näyttäviä pätkiä, nyt vaan tasaisuutta ja voimaa lisää. Pidä ohjat tuntumalla."


Ratsastin tosiaan aivan luokan loppupäässä, joten tuloksia ei tarvinut kauaa odotella. Kolme sijoittui, ja sen hetkisellä kärkipäällä oli prosentteja aika paljon meitä enemmän, jolloin en arvellut sijoittumisen olevan realistista. Niin meidät vaan kuitenkin kolmannelle sijalle kuulutettiin, eli mikäpä sen parempi päätös illalle!

2 kommenttia

  1. Hienolta näyttää, kehitystä selvästi tapahtunut, jatkakaa samaan malliin!;) ja paljon onnea sijoituksesta!:)

    VastaaPoista