maanantai 25. heinäkuuta 2016

Sunnuntaihölkät


Käytiinpä iltapuhteeksi tekemässä pikkujumppailut kentällä, ja edellispäivän turhan villi maastoponi muuttuikin yllättävän uskottavaksi aitojen sisäpuolella! Taivutukset ovat kyllä ihan avainsana ainakin Rytyn, mutta uskoakseni vähän joka hevosen kohdalla. Ravissa vastataivutuksesta avotaivutukseen ja takaisin on ihan lemppari, se jos mikä saa karkailevat lavat hallintaan ja sisätakajalan kantamaan!

Rytty on ollut viime aikoina hyvässä vireessä, joten alamme olla valmiita kohtaamaan inhokkiratani - reilun viikon päästä on aika startata heB:0! Sitä ennen tosin pitäisi varmaan saada ratsastushousut jalkaan, satula selkään ja turparemmi paikalleen. Häh, ai miten niin muka on maltettava luopua ihanasta kesämoodista, johon olemme koko ajan vaan syvemmälle uppoutuneet?


Ei vaan, eiköhän tästäkin pitkästä aikaa ihan hauskaa tule. Anjalan hevoskeskus on kisapaikkana mukava ja odotan jostain syystä suurella innolla pääseväni taas radalle! Edellisissä kisoissamme, toukokuussa Kouvolan Ratsastajilla, meidät ikuisti Carolin Lepp. Kiitos!

8 kommenttia

 1. Siis Rytty näyttää niiin hyvältä, voit olla tyytyväinen työn tuloksiin. Hauska, miten tämäkin hevonen näyttää kasvavan ainakin kymmenen senttiä oikein liikkuessaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rytystä on tullut huippu, se on ihan yhtäkkiä saanut lyhyessä ajassa tosi paljon lisää voimaa kantaa itseään etenkin ravissa! :)

   Poista
 2. Rytty näyttää upealta! :)

  VastaaPoista
 3. Upean näköinen Rytty!

  VastaaPoista