perjantai 10. kesäkuuta 2016

Rullen kesäkuulumiset


Yllä oleva kuva ilmestyi Facebook-muistoihini tänään. 2 vuotta sitten oli kumpikin lemppariponi kotona, omassa käytössä ja omalla vastuulla, nyt puuttuu puolet. Kun viime elokuussa kerroin Rullen uudesta ylläpitokodista, taisi puhe olla katsoa tilannetta uudelleen tulevana keväänä. Nytpä on jo kesä, mutta vasta Facebookin muistutettua tajusin, että teidät kaikki on pidetty ihan pimennossa!

Rulle siis ei palannut kotiin, enkä sitä vaihtoehtoa oikeastaan edes pystynyt harkitsemaan. Nykyinen diili on ollut jopa odotettua parempi molemmin päin - tai ihan kaikin päin, sekä Rullelle, ylläpitokodille että itselleni. Talven aikana poni on muuttunut todella hienoon kuntoon ja varsinkin nyt talvikarvasta kuoriuduttuaan on sieltä paljastunut ihan eri poni kuin meiltä lähtiessään. Sehän tarkoittaa sitä, että kaikki on kunnossa, ja uuden tallin tarjoamiin olosuhteisiin olenkin ollut hyvin tyytyväinen. Niin on selvästi Rullekin.

Edelleen välillä iskee kaipuu niin lujasti, että olisin valmis ottamaan Rullen kotiin milloin vain, mutta loppupeleissä sekä sydän että järki ovat samoilla linjoilla. Nähdessäni Rullen nykyisessä kodissaan töissä sopivan kokoisten ratsastajien kanssa, hienossa kunnossa ja parhaissa mahdollisissa käsissä, en voisi toivoa enempää. Etenkin nyt kesällä pääsen olemaan tosi paljon itsekin tekemisissä sen kanssa, jolloin asiat on oikein hyvin. Rulle ei huonompaa ansaitsekaan!


Joku päivä pitäisi lähteä tallille kameran kanssa, sillä pitkään aikaan en ole ottanut Rullesta muita kuin kännykkäräpsyjä. Kuten kuvasta näkyy, Rulle on saanut nyt kengätkin pienen tauon jälkeen jalkaansa, jolloin kaviot kestävät maastoilua vaihtelevilla pohjilla paremmin. Hyvin täällä siis kaikin puolin voidaan, ja parempia kuvakuulumisia Rullesta yritän siis jossain vaiheessa kesää saada laiteltua! Elämänrytmini on nyt varsin hektinen, mutta olen ollut kaikin puolin todella onnellinen. Kesä on alkanut paremmin kuin hyvin!

2 kommenttia

  1. Minä ainakin haluaisin nähdä kuvia Rullesta. :) On todellista hevosrakkautta hakea hevoselle parasta ratkaisua silloinkin, kun se tarkoittaa rakkaasta eläimestä luopumista - tässä tapauksessa onneksi vain osittain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. yritetäänpä pistää toteutukseen! :) niinpä niin, painin asian kanssa kyllä tosi paljon, kun Rullen kanssa on niin pitkä historia ja tuntui tosi vaikealta luopua siitä. ponia ajatellen kuitenkin näin oli pakko tehdä ja itselläkin on nyt paljon parempi fiilis, kun aika riittää kunnolla panostamaan yhteen heppaan ja tietää, että toisellakin on nyt hyvä olla :)

      Poista