lauantai 23. huhtikuuta 2016

Täydellisyyden määritelmä
"Kauneus on selvin täydellisyyden ilmentymä." - George Santayana 

Minun on vaikea kuvailla täydellisyyttä muuten kuin näyttämällä kuvaa Rytystä. Meillä on ollut viimeisin kuukausi sellaista aikaa, jolloin kaikki on mennyt ihan nappiin. Pelottavankin hyvin, ei voi pessimistinä kuin odotella sitä päivää, jolloin pilvilinnat romahtavat! Siihen saakka täytyy nauttia hyvästä vireestä. Ottaa ilo irti onnistuneista koulutreeneistä, suunnitella kisakalenteria ja miettiä, miten onnekas saa olla. Seuraavana päivänä karauttaa ilta-auringossa maastolaukat ja tuntea voivansa hengittää vähän vapaammin.

Punaturkkinen ystävä kävi pellon reunalla seuraamassa ahkeraa koulutreenaustamme.
(Tai haaveilemassa etualalla näkyvästä paistista, jonka se tosin onneksi jätti rauhaan.)
Torstaina meillä oli pitkästä, pitkästä aikaa yksityisvalmennus ja se jos mikä tuli tarpeeseen! Koko talven kun ollaan käyty viikottain valmentautumassa maneesilla 3-4 hengen ryhmässä, niin oli ihan parasta olla omalla kentällä yksin ja joutua oikeasti töihin. Rytyllä oli hyvä päivä ja saimme paljon aikaan, tunnin puurtamisen jälkeen oli tyytyväinen niin valmentaja kuin ratsastajakin - toivottavasti poni myös!

Jännityksellä ja ihme kyllä myös innolla odotan sunnuntaita, jolloin hypätään kauden ensimmäinen estestartti. Pahin jännitysmomentti on se, kun jo edellisissä kotiseuran kisoissa Rytty teki melkoiset muuvit jäätyään yksin maneesiin, ja nyt pitäisi siinä mielentilassa päästä vielä esteidenkin yli... No, ilman paineita lähdetään katselemaan pienen radan hyppäämistä ja siitä taas eteenpäin! Meidän tämänhetkistä hyvää flow'ta ei tule kuitenkaan yksi esterata pilaamaan, joten otetaan kaikki vaan kokemuksen kannalta.Rytty on kyllä maailman mahtavin poniotus. Sen kanssa on niin kiva tehdä kaikkea; ohjasajossa se on nykyään ihan mallioppilas, maastakäsittely toimii aina pelkällä ajatuksen voimalla vaikka olisi pidempikin jakso naruriimun pölyyntyessä naulakossa, kouluratsastus on maailman parasta kun kaikki sujuu tällä hetkellä niin hyvin, esteet ylittyvät superhienosti ottaen huomioon alkutilanteen toivottomuuden, voidaan käydä yhdessä hölkkälenkeillä kesäkuntoa tavoitellen ja koluta loputtomasti uusia reittejä maastossa ponin mennessä kyselemättä kaikkialle mihin pyydän. On aika vaikea toivoa enempää. Tätäkö se täydellisyys on?


"Mitä enemmän iloa, sitä enemmän täydellisyyttä." - Spinoza

8 kommenttia

 1. Rytty vaikuttaa sulle just täydelliseltä! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon siitä itekin joka päivä varmempi! :D

   Poista
 2. Ooh rytty näyttää hyvältä ku tiputtanu turkkiaan 😊

  VastaaPoista
 3. Tosi ihania kuvia! :)
  http://kaunisponiksi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia, ihanat värit! Rytty näyttää olevan tosi kivassa kunnossa. Ja ihan mahtava kettukuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! itekin oon aika tyytyväinen siihen miltä se tällä hetkellä näyttää :)

   Poista