perjantai 18. joulukuuta 2015

Pilkkuponi ja jouluporo


Taitaa olla ensimmäiset todistusaineistot minusta Denisen kyydissä! Ei tosin ihmekään, koska ratsastuskerratkin ovat laskettavissa yhden käden sormilla, vaikka tamma jo heinäkuussa muuttikin talliamme piristämään. Ei tulla hirveän hyvin juttuun Denisen kanssa, tai se on kyllä todella kiva ja symppis tyyppi, mutta ratsastettavuudessa on tiettyjä asioita jotka voisin vaihtaa mikäli pitäisi tällä enemmän ratsastaa. Onneksi ei tarvitse, kun oma ratsastaja tykkää siitä kovasti juuri tuollaisena!
Denisen jälkeen oli kovin ihana palata Rytyn selkään, vaikkei sillä paras päivä tänään ollutkaan. Johtui varmaan siitä häpeän määrästä, mitä se poronsarvistaan koki... ;) Ei vaan, toivottavasti ihan vaan ylpeydellä se oikeasti niitä kantaa, koska suloinen se noin on! Meillä on maanantaina luvassa pikkujouluesiintyminen, jota varten piti kokeilla, että pitääkö Rytty niitä päässään. Eipä se mitään välittänyt, mikä ei minua juuri yllättänyt. Ihanaa omistaa kaikki käy -poni.

Ihan hyvä treeni saatiin aikaan siihen nähden, että Rytty on ollut (taas) kevyemmällä mm. rokotuksesta ja sääolosuhteista johtuen, eikä kentän pohja nytkään priima ollut - mureni pinnasta kuitenkin sen verran, että ponit liikkuivat ihan hyvin ja päästiin ottamaan askellajit läpi. Kovemmat treenit jätetään kuitenkin maneesille, mikäli pakkasta on. Tosin nyt näkyy taas olevan luvassa +7 astetta ja vesisadetta, joten ei tarvitse pohjista murehtia!

Henni kävi myös molempien ponien kyydissä, Denisellä hän ei ollutkaan aiemmin ratsastanut ja Rytylläkin on edellisestä kerrasta kulunut lähes 1,5 vuotta. Oli ihan hyvä kuulla, että edistystä on siitä ajasta tapahtunut ratsastettavuudessa! Henni tykkäsi Rytystä kovasti, työläshän se kuulemma oli mutta ilmeisesti ihan mukava kuitenkin.Ponin todellinen lihavuuskunto paljastuu heti, kun laitetaan lyhytjalkainen ratsastaja selkään. No, kyllä se siitä taas... Kuvatkin ovat ihanan synkkiä, mutta onneksi on enää hetki siihen, että päivä alkaa taas pidentyä! Näin tympeän harmaista kuvista ei varsinaiseen joulufiilikseen pääse.

8 kommenttia

 1. Ihania kuvia harmahtavasta taustasta huolimatta ;) On niin hienoa kun teillä on Pinjan kanssa molemmilla juuri itselle sopivat hevoset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! niimpä, se kyllä motivoi kummasti tässä harrastuksessa :)

   Poista
 2. Wau miten upeasti Denise menee kanssasi! ♥ Ja Ryttykin, niinkuin aina ;)

  VastaaPoista
 3. Olenkin vähän odotellut, milloin postaat Denisestä :D Todella ihania nämä kaikki kuvat! Rytty on todella suloisen näköinen noissa poronsarvissaan :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vihdoin se päivä koitti! :D kiitti, niin se on :)

   Poista
 4. Mä näin teijät maastossa tänää, ku menin kotii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa, oltiin varmaan mahtava näky tonttukamoissa :D

   Poista