torstai 24. joulukuuta 2015

Paras joululahja


... on tämä. Siitä, että saan tehdä sitä mitä eniten rakastan, olen kiitollinen joka päivä. Joulun aikaan ja vuodenvaihteen lähestyessä tietty kiitollisuudenvelan tunne kuitenkin aina korostuu. Olisiko aika ihan konkreettisesti sanoa muutama sana tähän liittyen?

Vanhempani ovat mahdollistaneet ihan kaiken, joten heidän suuntaan lähtee ensimmäinen iso kiitos.
Seuraava kuuluu valmentajalleni, jota tuntuu tyhmältä edes kutsua valmentajaksi, kun on tosiasissa niin paljon enemmän - tähän astisen kolmen vuoden aikana hän on muodostunut ystäväksi ja korvaamattomaksi tueksi kaikessa, mikä liittyy hevosiin.
Kiitos meidän luottokengittäjälle, joka saapuu aina sovitusti paikalle, tekee huolellista ja hevosystävällistä työtä sekä tarvittaessa tulee lyömään irtokengätkin nopealla varoitusajalla. Ei mitään itsestäänselvyyksiä nämä!
Torstaisen valmennusryhmän kanssa jaan varmasti eniten harrastustani nykyisin. Jännästi kiinnostuksenkohteet vaan yhdistävät myös eri ikäisiä ihmisiä, ja meidän sisäpiirin kanssa on aina ihan loistavat jutut!
Kiitokset myös kaikille muille uusille ja vanhoille kavereille, jotka ovat olemassaolollaan ilahduttaneet hevoselämääni tänä vuonna.


Suurimmat kiitokset esittäisin kuitenkin parhaalle nelijalkaiselle ystävälleni, mikäli se osaisi kuunnella. Niin mielettömän kärsivällinen, viisas ja iloinen tyyppi, jonka kanssa on tullut tänäkin vuonna vietettyä aikaa enemmän kuin kenenkään ihmisen, eikä harmita yhtään. Iltatallissa se saa ansaitusti oikein ison jouluomenan.Käytiin tonttukaksikon kanssa tänään viiden kilometrin joulumaasto. Ohikulkijoiden ilmeet oli riemastuttavaa katsottavaa! Toivottavasti heille nousi joulufiilistä vähän enemmän kuin itselleni, jolla sitä ei juuri ole.


Joka tapauksessa oikein hauskaa joulua kaikille!
Jospa malttaisin joulunpyhät pitää blogijutuista taukoa... Nähdään taas sen jälkeen!

12 kommenttia

 1. Todella ihana postaus ja ihania kuvia! Hyvää joulua sullekin :)

  VastaaPoista
 2. Hauskoja kuvia! Hyvää joulua sinne myös :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää Joulua teille ♡:)
  Ihania kuvia ♡

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia!! :) hyvää joulua teille!

  VastaaPoista
 5. Näissä kuvissa on tavoitettu ripaus siitä joulutunnelmasta, johon virittyminen on ollut tänä vuonna erityisen vaikeaa. Asiaa ei ole auttanut hitustakaan sää, joka tosiaan on enemmän syksyinen tai jopa keväinen kuin talvinen. Hienoja ja ilahduttavia tonttukuvia, ja varmasti ilahdutitte joulumaastonne aikana myös muita liikkeellä olevia, sitä en epäile hetkeäkään :) Hyvää joulua tonttukaksikolle jouluratsuineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kovasti Susanna! tällaisena "talvena" on tosiaan ollut vaikeaa löytää joulufiilistä kuviin, mutta näissä se on kyllä jollain tapaa mukana. onneksi edes paistoi aurinko eikä ollut sateisen harmaata... :)

   Poista
 6. Kauniisti kirjoitettu.
  "Suurimmat kiitokset esittäisin kuitenkin parhaalle nelijalkaiselle ystävälleni, mikäli se osaisi kuunnella."

  Kyllä Se ymmärtäisi. Osaisi kuunnella. Olen aina, ihan AINA uskonut, että hevoset ymmärtävät ihmisiä "sillä" tavalla. En siis tässä nyt tarkoita ymmärtämisellä sitä, että "kun annetaan pohkeita, hevonen lähtee raviin." Mutta toisaalta jos sanoisin, että "hevoset ymmärtää mitä tarkoittaa esim. Lähden kauppaan tulen kohta", kuulostaisin tyhmältä. Mutta siis, kyllä ne ymmärtää. (: Saatan kuulostaa oudolta mutta enkai idiootilta?!?? :D

  Itselläni oli joskus hoitsu, sellanen perus suokki. Tuntui että se oli paljon viisaampi mitä monet uskoi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ymmärrän kyllä mitä tarkoitat :) Ryttykin on tosi erityinen persoona, jotenkin se tosi hyvin lukee ihmisen fiiliksiä, eli eiköhän sekin ymmärrä paljon enemmän kuin uskonkaan!

   Poista