sunnuntai 13. joulukuuta 2015

KIITOS Blogiexpo 2015!


Jos odotin lauantailta jotain, niin kaikki odotukseni ylittyivät täysin. Ja tämä on vasta alkua! Ensimmäisellä kerralla täytyy luonnollisesti aloittaa rauhallisesti, mutta minä viihdyin erittäin hyvin jo nyt, ja toivottavasti näin oli muidenkin kohdalla. Paikan päällä fiilis tuntui ainakin olevan kohdallaan!

En ollut Expossa aamusta asti, koska ei jaksettu lähteä ajelemaan kuin vasta seitsemän jälkeen, ja näin ollen vasta puoli yhdeltätoista olimme Tampereella. Ehdin kuitenkin sopivasti katsomaan blogipaneelia, joka oli oikein mielenkiintoinen, ja sen jälkeen olikin ohjelmassa hieman kauhulla odottamani Dressage OnSite -demo.

Lupasin tosiaan tehdä Rytyn kanssa treenivideon esittelemään etävalmennusta, ja pienten vaikeuksien jälkeen saatiin se lopulta kuvattua, vaikkakaan en lopullisesta aikaansaannoksesta ollut ylpeä. Ponin oma liike oli totaalisen kuollut, eikä joka puolelta puristava ratsastaja varsinaisesti tilannetta auttanut, kuten varmasti kävi ilmi paikalla olleille valmentajan kommenteista. Sain videosta kommenttiraidan etukäteen, joten expossa ei tullut yllätyksiä, mutta silti viisi minuuttia kului tuskallisen hitaasti... Kauheaa oli katsoa omaa ratsastusta valkokankaalta muiden silmäparien kanssa.Tässä pieni pätkä Expoa varten kuvatusta videosta, tosin ilman kommentteja ja lyhyemmin, eli paikan päällä nähty viiden minuutin kooste Tuija Tuomisen selostamana antoi katsojalle varmasti hieman enemmän. Hyviä vinkkejä sain mm. eteenpäinpyrkimyksen ja sitä kautta tuntuman ja tahdin korjaamiseen, mistä on tarkoitus kirjoittaa enemmän muutaman päivän sisällä. Voitin myös Playssonin arvonnassa lahjakortin Dressage OnSitelle, joten pääsen kokeilemaan palvelua varsinaisen kisaosallistumisen muodossa - ihan huippua, olin niin iloinen arpaonnestani juuri tämän palkinnon kohdalla!

Tämän jälkeen kierreltiin alueella ja kuunneltiin luentoja hevosalan opiskelusta ja työskentelystä, Fortum HorsePowerista ja ruokinnasta. Solheds-tuotesarjan esittelyä en ehtinyt seurata loppuun asti (vaikka se olisi ehdottomasti kiinnostanut), sillä piti lähteä pukeutumaan muotinäytöstä varten... Apua, mietin niin monta kertaa, että miksi ikinä suostuin! Pienestä sosiaalisten tilanteiden pelosta ja esiintymiskammosta kärsivänä jännitti melkoisen paljon, vaikka ei tarvinut tehdä mitään sen ihmeempää kuin kävellä lavan läpi. Kun tuli oma vuoroni, unohdin oikeastaan kaiken mitä ohjeistettiin tekemään, mutta selviydyin! Sain pitää jalassani aivan ihania QHP:n housuja, jotka tulevat Cavallo Pro Shopille myyntiin ensi kevään aikana. Ei tarvitse miettiä kahdesti, mitkä tulevat olemaan seuraavat ratsastushousuni!


Muotinäytöksestä vapauduttuani oli jäljellä enää vuoden parhaiden blogien palkitseminen ja päätössanat. Onnea kaikille ansaituista voitoista! Minulla oli päivän jälkeen hirveän kiitollinen fiilis kaiken mentyä nappiin. Oli todella hauskaa ja vaikka olin ensimmäistä kertaa menossa mukana tiimibloggaajana, tuntui siltä, kuin olisin ollut sitä aina. Olkoon Playsson tuulipukukansaa tai ei, mielettömän ihania ihmisiä ovat kuitenkin kaikki!

Suuret kiitokset hienosta päivästä Peninalle, Alexille ja muulle johtotiimille sekä kaikille tapahtuman yhteistyökumppaneille!

4 kommenttia

  1. Oli todella kivaa! Ja tuo teidän video oli mun mielestä sen koko demon paras ja siitä sai eniten irti, ainakin näin ulkopuolisen katsojan näkökulmasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hyvä jos oli katsojien mielestä näin, itekin sain siitä kyllä tosi paljon apua :)

      Poista