torstai 26. marraskuuta 2015

Hevari × Chia de Gracia × Playsson.net

Suuntasin viime lauantaina kohti Heinolaa, määränpäänä yksi Suomen suurimpia hevostarvikkeiden ja kengitysvälineiden erikoisliikkeitä, Hevari. Kyseessä on yritys, josta monet ovat kuulleet ja kenties (hyvin lyhyistä toimitusajoistaan kiitellystä) verkkokaupasta tilanneet, mutta liike on useimmille vieras. Meille Hevaria esitellyt Sanna kertoikin, että saattaa olla päiviä, jolloin liikkeessä ei käy yhtäkään asiakasta - tukkumyynti ja verkkokauppa kun muodostavat toiminnasta suuren osan. Itsekään en ollut liikkeessä aiemmin käynyt, vaikka se onkin minua lähin yhtään suuremmalla valikoimalla varustettu hevostarvikeliike.Sannalta saimme kuulla Hevarin historiasta ja toiminnasta paljon kiinnostavaa tietoa, josta itselleni suurin osa tuli täysin uutena. En esimerkiksi tiennyt, että mm. Best on Horse ja Equitare -tuotemerkit ovat Hevarin omaa tuotantoa, tiloista löytyy oma paja kärrynpyörien valmistukselle ja suurimpia Hevarin tuotteiden jälleenmyyjiä ovat Kärkkäinen ja Puuilo (joista kummastakin olen itsekin hevostarvikkeita ostanut). Kiersimme liikkeen läpikotaisin ja täytyy sanoa, että mitä Hevarin laajoista varastotiloista ei löydy, sitä ei todennäköisesti tarvita!Hevari jälleenmyy monia eri tuotemerkkejä - mm. Bucasin loimia ja riimuja, Mountain Horsen vaatteita ja Back on Trackin tuotteita näkyi olevan valikoimissa. Tähän kastiin kuuluu myös monelle tutun Chia de Gracian luonnonrehutuotteet, ja yrittäjä Mirva oli paikalla kertomassa yrityksensä tarinasta. Todella mielenkiintoista tietoa saimmekin kuulla, en esimerkiksi osannut ajatella, että yritystä pyörittää oikeasti vain yksi henkilö! Saimme tietää nimen alkuperän (alkuosa toki tulee chiansiemenistä, loppuosa taas on yrittäjän Gracia-tamman mukaan nimetty) ja että yrityksen pakkaukset ansaitsivat hetki sitten Design from Finland -merkin. Mukaamme saimme CdG:ltä pienet tuliaiset, joten Ryttykin pääsee nyt maistelemaan chiansiemeniä, ruusunmarjoja ja nokkosta!Kahvihetken jälkeen kiersimme vielä liikkeessä omatoimisesti ostoksia tehden. Minulla ei kummempaa tarvetta millekään tällä hetkellä ollut, joten hyvin vähällä onneksi selvisin - mukaan lähti pari tuliaista Pinjalle ja Deniselle, Rytylle jalkaheijastimet ja poneille yhteiseksi ah-niin-tarpeellinen Likitin herkkulaatikko... En voinut vastustaa! Rytty ainakin arvostanee sitä enemmän kuin jalkaheijastimia, joka taisi olla oikeasti kuitenkin hyödyllisempi osapuoli ostoksistani.


Suuret kiitokset vielä esittelyistä Hevarin Sannalle ja Chia de Gracian Mirvalle! Playsson.netille kiitos vieraanvaraisuudesta, todella kiva oli päästä portaalin ulkopuolisena mukaan tapahtumaan.


... niin, lauantaina olin vielä mukana vierailevana tähtenä, mutta tästä päivästä eteenpäin voin virallisesti kertoa kuuluvani Playsson.netin tiimibloggaajien joukkoon! Huikeaan mahdollisuuteen tarttumista ei olisi ollut järkeä jättää väliin. Bloggaamiseenhan tämä ei sinänsä vaikuta muuten kuin korkeintaan inspiroimalla entisestään, eli varmasti pelkästään hyvää tulee blogilleni tekemään tämä kuvio!

Joulu ja kiireet lähestyvät hurjaa vauhtia, mutta muistakaahan Playssonin loppuvuoden tapahtumat! Tulevan sunnuntain istuntaklinikka tarjoaa takuulla paljon hyötyä myös katsojilleen, minkä takia harmittaa todella, etten itse ehdi paikalle. Joulukuun paljon puhutussa Blogiexpossa sen sijaan mitä todennäköisimmin nähdään, älkää tekään missatko sitä tai tulette jäämään paljosta paitsi!

8 kommenttia

 1. Ihan huippua! Paljon onnea portaaliin mukaan pääsemisestä :>

  VastaaPoista
 2. Siistiä!! Expossa nähdään viimeistään! :3

  VastaaPoista
 3. Hevari on kyllä kertakaikkiaan loistava kauppa! Tai paikanpäällä tuolla myymälässä en ole käynyt, mutta tilaukset tulee hetkessä ja raveissa kun olen ties kuinka monesti käynyt Hevarin bussista ostamassa jotain, niin kertaakaan en ole tainnut joutua maksamaan täyttä hintaa! :)

  VastaaPoista
 4. Hevari on mullekin vieraampi paikka, mitä nyt esim. heppamessuilla sillä on tainnut olla myyntipiste(?). Onnittelut tuohon blogiportaaliin pääsystä! :) Itsekin yritän tuonne Expoon päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo on ollut sielläkin esillä! toivottavasti pääset paikalle :)

   Poista