perjantai 4. syyskuuta 2015

Rytyn varusteet, osa 3: hoitaminen, riimut, juoksutus

Tästä ensimmäiseen ja toiseen osaan!

Varustepostaussarjan kolmanteen ja viimeiseen osaan päätin yhdistää useamman pienemmän kokonaisuuden, siinä missä kaksi ensimmäistä käsittelivät selkeämmin yhtä aihetta. Tämä oli ehkä vaikein toteuttaa, koska meillä on monet asiat mm. hoitotarvikkeiden kohdalla kaikkien hevosten yhteisessä käytössä ja tietysti ripoteltuna pitkin tallia, joten en kaikkea jaksanut etsiä kameran eteen. Eivätkä jotkut tavallisimmat helosanit edes kiinnostaisi ketään, joten näin on varmasti ihan hyvä!Harjalaatikko on taidettu pestä viimeksi joskus edellisessä elämässä... Se on meidän tarpeisiin juuri sopivan kokoinen, kaikki mahtuu mukavasti ja vähän ylimääräistä tilaakin jää.


Harjalaatikon sisältö; aurinkorasvaa, pääharja, Magic Brush, kampa, kaviokoukku, letityskumppareita, pölyharja, dandy, pehmeä harja, jouhiharja ja kumisuka.


Nämä kaksi tuotetta ovat meillä ahkerassa käytössä ja molempia voin ehdottomasti suositella! Ainakin tällä paksuhkojouhisella melkein valkoisella hevosella kumpikin toimii moitteitta.


Pesua varten löytyy ämpäri, pesusieni ja älyttömän kätevä pesusienen ja harjan yhdistelmä!


Asetteluun käytin taas paljon aikaa, kuten kuvasta näkyy... Meillä on kuitenkin kahdet arkiriimut, nahkariimu kuljetukseen ja edustukseen sekä naruriimu maastakäsittelyyn. Tummansininen riimu on Horse Comfortin, punainen Eskadronin, nahkariimu Claridge Housen ja naruriimu Scanarabilta. Riimunnaruja löytyy paljon lisää, mutta nuo kaksi ovat ainoat Rytyn omat.


Juoksutettua ei tule kovin usein, joten ei olla kummempia varusteitakaan siihen ostettu. Löytyy sitä varten kuitenkin juoksutusliina ja -raippa, delta, sivuohjat ja joustochambonit.

2 kommenttia

  1. Kiva postaus :) Ihana kun nuo kaikki jutut Rytyn harjapakissa on tuollaisia sinisenturkooseja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! joo, tykkään harjoissa pitää yhtenäisen värilinjan ja sen olen Rytyn kohdalla saanut hyvin toteutettua :D

      Poista