sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Hyppyhommiakin välillä!Arvaatteko jo mitä tehtiin? No tietysti jumppasarjaa! Itse tykkään kovasti hypätä jumppasarjoja, ne ovat hyödyllisiä ja niillä on turvallinen olo nostaa esteitä - kun ensimmäinen este onnistuu, lähes poikkeuksetta onnistuu loputkin. Tai jos ei täysin onnistu, niin ainakin paikan pitäisi kuitenkin olla kohdillaan.


Poniin taisi tässä vaiheessa iskeä jo rimakauhu, kun piti sulkea silmät. Onneksi kuskia vielä naurattaa!65 cm okseri oli jo ihan valtava, mutta edelleen hymyilytti. Ratsastajaa siis. Ponista ei puhuta... Kyllä se oikeasti oli ihan innokkaalla tuulella, mutta ymmärrettävästi esteet vaativat suurta keskittymistä, ja ilmeetkin ovat sen mukaisia!
Siinä sitä ollaan itseensä tyytyväisenä treenin jälkeen, syystäkin. Hieno poika! Täytyy kyllä sanoa, että verratessa tätä ja edellistä postausta on kyllä selvää, kumpi on enemmän meidän laji. Vaikka meillä hauskaa olikin tälläkin hyppykerralla, niin lahjoja ei ole liiemmin meille kummallekaan suotu! Eikä omalta osaltani koulusatula varsinaisesti tilannetta helpota, joskaan huonoa ratsastusta ei sillä selitetä.

Myöhemmin on luvassa vielä spesiaalimpi postaus tästä päivästä (mikäli saan kokoon mitään järkevää), kuvattiin nimittäin Pinjan kanssa videopostausta! Jospa huomiselle saisin sen jo editoitua, niin näette sitten liikkuvaakin kuvaa meidän pienestä jumppatunnista.

2 kommenttia