lauantai 1. elokuuta 2015

Rullen elokuupomput

Tänään laitettiin suunnitelmat toteutumaan ja kolme pikkuestettä pystyyn kentälle! Rulle pääsi siis hyppäämään Pinjan ja Denisen lisäksi, Rytyn kanssa oli muuta ohjelmaa kun tällä viikolla hyppäiltiin jo maastoesteitä (ja lisäksi ystävämme irtokenkä tuli kylään...).

Edellisestä hyppykerrasta pikkuponin kanssa oli kulunut vähintäänkin ikuisuus, joten aloiteltiin varovaisesti ristikoilta. Korkeimmillaankin pari estettä oli vain 55 cm korkeudella johtuen rutiininpuutteesta ja myös siitä, että tuon mahan kanssa tulee ihan tarpeeksi painoa jaloille muutenkin. Meinasi kyllä näinkin pienillä esteillä hurjistuttaa Rullen kyydissä, oli taas niin erilaista menoa kun pitkään olen pelkästään Rytyllä hypännyt!Kokonaisuudessaan hypyt sujuivat hyvin, ratsastaja pysyi kyydissä ja puomit pitkälti ylhäällä, ja hurjan hauskaakin meillä oli! Pieniä ongelmia siellä täällä toki, sen verran aikaa on yhteisestä hyppykerrasta ehtinyt kulua. Hienosti pallero kuitenkin jalkojaan nosteli ja oli hommassa innolla mukana!
12 kommenttia

 1. Eikäää, niin söpö!! :D<3 ihan nostalginen fiilis tulee kun katso ton videon :3 ihana rulzu<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis mulle tuli just fb-muistoihin jostai vuosien takaa kuva ku mennää Rullen kaa jättieste! ollaa nykyää ihan huonoja, nyyh :D

   Poista
 2. Ihana söpöliini poni :)

  VastaaPoista
 3. Voi Rullis ♡ Hienosti menitte ;)

  VastaaPoista
 4. Vaihtaapas rulle nätisti laukat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, sen verran rutiinilla ne esteiden päällä tulee ettei paljoa muuta tarvitse kuin ajatella uutta suuntaa :)

   Poista