maanantai 10. elokuuta 2015

Maailmalle hyppelemään


Playsson.net järjestää sunnuntaina Mikael Wahlmanin esteratsastusklinikan, ja ilokseni voin kertoa myös meidän olevan mukana! 16.8 klo 14-15 Korpikylän kartanon ratsastuskeskuksella Hollolassa on siis mahdollisuus päästä todistamaan Rytyn huikeita hyppylahjoja ihan livenä. Meidät ja monta muuta ratsukkoa päivän aikana on nähtävissä huimalla viiden euron pääsymaksulla, joten ei ole hyvää syytä miksei paikalle kannattaisi tulla!

Meille Rytyn kanssa tämä on mieletön mahdollisuus, jota odotan innolla, mutta samalla hieman kauhulla - eniten jännittää, miten pysytään enemmän hypänneiden matkassa, mutta sitä murehditaan vasta sunnuntaina. Tämä kokemus tulee varmasti tekemään meille kummallekin hyvää, sillä koska esteet eivät ole päälajimme, en usko että muuten eksyisin ikinä kenenkään nimekkäämmän estepuolen valmentajan silmän alle. Lisäksi kaikki omalta tallilta poistumiset ja yleisötapahtumat ovat nuorelle ponille hyvää harjoitusta mm. kilpailemista ajatellen, joten tilaisuudet on käytettävä hyödyksi!

Nyt vaan positiivisin mielin kohti sunnuntaita, toivotaan ettei minua ja (toistaiseksi) ei-niin-lentävää eestiläistäni katsota ihan kieroon ja että kaikki menee muutenkin nappiin. Blogiin tulee jälkikäteen toki reportaasia, mutta parhaat ovat paikan päällä - odotan siis näkeväni siellä mahdollisimman monet myös teistä. Ei varmasti tarvitse pettyä!

8 kommenttia

 1. Joo ei yhtää kuumota sunnuntai ton mun ruutipommiponin kanssa, varmaan lennetään maneesista ulos vartissa XD mut kiva nähdä teitä taas, josko ehtisin teiän ryhmää hetken vaikka seuraillakin! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehee :DD jep niin kiva nähä, mäki haluun ehtiä teitä kattoa vähän aikaa ees!

   Poista
 2. Mistä "lipun" voi ostaa? Voiko maksaa vasta paikanpäällä vai pitääkö paikka varata jostain? Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. paikan päällä maksetaan, mutta paikka kannattaa varata etukäteen lähettämällä nimensä osoitteeseen info@playsson.net, jotta varmasti mahtuu katsomaan :)

   Poista
 3. Aivan mahtavaa! Innoissani katselin jo edellisiltana noita klinikan ratsukkolistoja :D Eiköhän Rytty osaa olla mallioppilas vaikka yleisöä olisi vähän enemmänkin :)

  VastaaPoista