lauantai 22. elokuuta 2015

Ehti tulla ikävä


Kukas se siinä! Pieni Rulleponi, jolla on takana pian viikko elämää uudessa kodissaan. Hyvin vaikutti poni pärjäilevän ja oli ihan omana pirteänä itsenään meitä vastassa. Olen tässä viikon aikana muutaman kerran nähnyt sen nopeasti, mutta tänään ehdittiin vihdoin Pinjan kanssa muutakin kuin rapsutella tarhassa - käytiin siis ihan kunnolla moikkaamassa ja ratsastamassa.


Vasta nyt, kun kunnolla pääsi touhuilemaan Rullen kanssa melkein kuten ennen, tajusi, kuinka paljon kotitallista puuttuukaan. Oli aivan ihanaa päästä viettämään pari tuntia ponipersoonan kanssa, vaikka samalla tosi haikeaa - se ei olekaan enää vain meidän oma rakas, vaan myös muiden käytössä. Outo fiilis, mutta edelleen oli ehdottomasti sellainen tunne, että tämä ratkaisu oli ainoa oikea. Sen lisäksi että poni voi paremmin, välttyy myös oma loppuunpalaminen. Ja koska edelleen näen sitä paljon, ei tässä ole mitään hätää.

6 kommenttia

  1. Onks Rulle laihtunut jo noin paljon?! Huisia, yhdessä vaiheessahan se oli jäätävä pullukka..:D♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no kun mietin itekin että voiko se olla laihtunut näin lyhyessä ajassa vai näenkö väärin, mutta kyllä ilmeisesti voi! :D tuon ponin kohdalla on paljon vaikutusta jo sillä että ruoka on säännösteltyä, kotona kun se oli laitumella kesän.

      Poista