perjantai 31. heinäkuuta 2015

Koko lauma koossa!


Rytty muutti tänään kotiin pari kuukautta toisaalla asuttuaan. Täytyy sanoa, että ehdottoman kiva oli näin sateinen kesä ratsastaa maneesissa, mutta kiva on myös saada poni kotiin! Toivotaan, että nyt loppukesästä ulkokenttäsäätkin suosisivat edes vähän aikaa ennen syyssateiden alkamista.

Meillä oli tosi hieno kesä Rytyn kanssa, blogiin ei siitä puoletkaan välittynyt kun olen ollut epäaktiivinen, mutta opittiin aivan hirveästi uutta ja nyt on paljon uusia eväitä jatkaa työskentelyä kotona! Rytyn viikko-ohjelmaan on jatkossa tarkoitus sisältää maasta käsin tapahtuvaa työskentelyä, puomeja/esteitä, maastoilua, yksi valmennus ja monipuolista sileän työtä.

Kotona Ryttyä odotti melkoinen hämmennys, kun tuttujen kavereiden lisäksi oli tallissa myös uusi tamma! Rytystä ja Denisestä ei ainakaan toistaiseksi tullut mitään vuosisadan rakkaustarinaa, mutta saapa nähdä mihin tilanne kehkeytyy.
Hetken juoksentelun jälkeen tilanne alkoi rauhoittua - Rytty ei ollut kesällä laitumella, niin ruoho taisi maistua erityisen hyvältä! Edelleen on Rytyllä ja Denisellä välillä pientä välienselvittelyä käynnissä, mutta se toki kuuluu asiaan. Toisella tallilla Rytty oli laumassa alimmaisena, niin nyt sillä on kova tarve todistaa olevansa taas suuri johtaja... Eiköhän se siitä ajan myötä rauhoitu!


yritäpä ötökkäaikaan saada kuvaa, jossa kaikki hevoset näyttäisivät normaalilta...

Huomenna tulossa blogin puolelle jotain ihan muuta, kun tarkoitus olisi hypätä Rullella! :)

7 kommenttia