sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Heinäkuun heppailujaTuntuupa taas kirjoittaminen vaikealta! Paljon on heinäkuussa ehtinyt tapahtua. Leirin takia oli omien ponien kanssa viikon tauko ratsastuksista, mutta Rytty liikkui sinä aikana säännöllisesti pääasiassa Pinjan toimesta ja näin ollen päästiin ongelmitta starttaamaan kotitallin kisoissa heti kotiutumistani seuraavana päivänä. Kisoista postaan ihan lähiaikoina kun saan kaikki materiaalit läpikäytyä, mutta mukaan mahtui onnistumisia ja pientä pohjanoteeraustakin!

Tänä viikonloppuna meillä oli Rytyn kanssa klassisen ratsastuksen minileiri ja kylläpä teki tehotreeni vierailevan valmentajan kanssa hyvää kummallekin! Paljon uusia asioita tuli esille niin tunneilla kuin teoriahetkilläkin, ja oli oikein mukava ja opettavainen viikonloppu. Onneksi olen löytänyt tieni klassisen ratsastuksen pariin, on nimittäin tullut paljon uusia ulottuvuuksia tähän harrastukseen kaiken siihen liittyvän selästä ja maasta tapahtuvan toiminnan kautta. Pitäisi ehkä tästäkin aiheesta kirjoitella oma postaus joskus kun inspiraatiota ja aikaa löytyy!

Rullea olen yrittänyt pitää vähän säännöllisemmin liikkeessä nyt ja toivonut, että kesämaha lähtisi tuosta pienenemään. Syksyksi onkin ponille vähän isompia muutoksia luvassa, mutta niistä muutaman viikon päästä lisää! Omien ponien lisäksi on tullut lainaratsuiltua ja kotiin on muuttanut valkoinen kaunotar. Denise saattaa olla joillekin tuttu poni Millan blogin kautta, nyt tamma asustelee toistaiseksi meillä Pinjan ratsuna.

Palaillaan taas!

6 kommenttia

 1. Voi apua, eikai rulle katoa teidän laumasta mihikään :(?

  On tuo Denise vaan kaunis ja aivan yhtä ihana on kyllä Ryttykin! Kovasti oottelen että joskos syksyllä innostuisit vähän enempi bloggaamaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivon itekin että jaksaisin vähän aktivoitua! :)

   Poista
 2. Kiva taas kuulla kuulumisia :) Haluan jo kuulla Rullen syksystä ! :D
  Ja Denise on kyllä ihana ♡

  VastaaPoista
 3. kiva postaus ja ratsastat hyvin.

  VastaaPoista