sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Nopeat kesäkuulumiset

Kuten arvelin, jo alkukesä on ollut niin tiukasti aikataulutettu, etten ole ehtinyt blogille uhrata oikein ajatustakaan... Ja myös kuten viime postauksessa sanoin, sitä en aio edes pahoitella. Blogi ja yleensäkin some eivät tule kesällä tärkeysjärjestyksessäni ihan ensimmäiselle sijalle.

Kesäkuun ensimmäinen viikko alkaa olla loppusuoralla. On ollut hirveästi tekemistä, hirveästi kipeytyneitä lihaksia, hirveästi raskaita kottikärryjä... Mutta ennen kaikkea hirveän kivaa.

Rullen neljä päivää kesätöissä menivät todella hienosti. Poni taisi yllättää kaikki käyttäytymällä superhyvin ja toimimalla kaikessa mitä ikinä eteen laitettiin. Rulle pääsi lasten kanssa mm. maastoilemaan, kouluilemaan, leikkimään ponileikkejä, tekemään istuntaharjoituksia ja hyppäämään. Se oli oikein tykätty kurssiponi, taisi muodostua muutamalle ihan suosikiksi asti, ja omistaja sai olla pikkuneidistä hurjan ylpeä!

päivittäin ohjelmassa oli myös syöttelyä vihreällä ... ja hieman kukkaseppeleitä!

Rullis oli ihana vieraalla tallilla, kun se unohti normaalin nyrpeän perusilmeensä kokonaan!

Entä mitä Rytty on tehnyt alkukesän? Pääasiassa lomaillut laitumella ja lihonut... Se taitaa muistuttaa tällä hetkellä enemmän viimeisimmillään kantavaa tammaa kuin omaa itseään. Rytyn kesäloma on siis ollut tarkoituksellinen ja sille on järkevä syy - ponin kesästä on tulossa näillä näkymin niin treenintäyteinen, että ajattelin kunnon hermoloman olevan tähän väliin hyvä ratkaisu. Maha tulee kyllä pienentymään nopeasti, kun tänään vaihdettiin toistaiseksi tallia ja päästään molemmat kunnolla töihin. Viimeistään syksyn kisoissa sitten nähdään, onko tulevasta treenikesästä mitään hyötyä!

Jotain on todistettavasti Ryttykin lomailun lisäksi tehnyt - mm. ohjasajon alkeiden mieleenpalauttelua, kevyttä maastoilua ja iltakouluilua.
Näiden pikakuulumisten ja puhelinkuvien jälkeen on taas pakko sulkea kone ja lähteä unten maille. Aikaiset aamuherätykset ja tekemisentäyteiset päivät ovat tosiaan vaatineet veronsa, mutta ehkä tähänkin kohta tottuu! Kesäkuu meneekin pitkälti kiireiden keskellä, heinäkuu on näillä näkymin hieman helpompi, joten toivon mukaan saan silloin viimeistään blogiakin heräteltyä.

Toivottavasti teidänkin kesänne on alkanut hyvin! :) Muistakaahan nauttia, vaikka säät yrittäisivätkin fiilistä pilata!

Rytyn perusväri on alkanut tummua, esim. viime kesänä se oli niin valkoinen, ettei pallokuvio erottunut
yhtään näin selvästi - nyt se kuitenkin on kunnon täpläponi, jee! (Rytyn mielestä tosin
kuvan pointti olisi varmasti iiihana uusi ruokakuppi, joka toivottavasti pysyy hetken ehjänä...)

4 kommenttia

 1. Ihania kuvia ♡ Kiva kun Rullis on päässyt tekemään noin mukavia juttuja :) Rytyn väri on kyllä hieman muuttunut mutta ihan kiva pallero kuvio ;) Kiva sitten syksyllä nähdä mitä olette sitten kesän treeneissä saaneet aikaiseksi :) Aijotteko treenata koulua, esteitä vai molempia ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeps! kuten tähänki asti eli koulua enimmäkseen, mut eiköhän esteetkin ohjelmaan mahdu :)

   Poista
 2. Löysin blogisi juuri vasta ja vaikuttaa todella kivalta! Ihania poneja ja hieno ulkoasu! Jään kyllä seuraamaan ja liityinkin lukijaksesi. Käyhän lukemassa minunkin blogiani, olipakerranhevonen.blogspot.fi

  VastaaPoista