lauantai 30. toukokuuta 2015

Tästä se taas alkaa

Sekunnin, tunnin, minuutin
Putoo palavat päivät iltoihin
Täällä tänään, missä huomenna?
Nää on kultasii aikoi
Olen itse lomaillut jo hyvän tovin, mutta koska suurimmalla osalla loma alkoi tänään, halusin tulla toivottamaan hyvät kesälomat kaikille ja suuresti onnea valmistuneille! Vielä on tuoreessa muistissa oma viimekeväinen ylioppilaaksi pääsy, yksi elämäni hienoimpia ja mieleenpainuneimpia hetkiä varmasti.

Kesä on vuoden parasta aikaa, joten tehkäähän kaikki kesästänne jälleen parempi ja hauskempi kuin viime vuonna. Ratsastakaa paljon, muistakaa ottaa rennosti ja syökää valtavasti jäätelöä. Minun viime kesäni heppaystävien kanssa oli huikea (kuten kuvista näkyy), katsotaan mitä kaikkea tänä vuonna tulee tapahtumaan! Sen voin jo oikeastaan tässä vaiheessa sanoa, että kalenteri näyttää tällä hetkellä siltä, ettei järisyttävän aktiiviselle postailulle ole tilaa. Luvassa on paljon treenailua Rytyn kanssa, työntekoa ja reissuja. Mutta en siis tosiaan julista taas mitään taukotilaa, vaan yritän pitää teidät ajantasalla aina kun sopiva rako löytyy! Ilman stressiä kuitenkin, kesällä on syytä tehdä muutakin kuin istua koneen äärellä.

Erittäin hyvää kesää kaikille! :)

4 kommenttia

  1. Samoin ! Hyvää kesää ♡ Olipa aivan i-h-a-n-a-a jäädä tänään lomalle ja loma alkoikin tosi hienosti ;) Oon ihan fiiliksissä XD Mutta kesä on todellakin vuoden parasta aikaa ♡

    VastaaPoista
  2. Hyvää kesää sullekin! Yli-ihania kuvia <3

    VastaaPoista