perjantai 29. toukokuuta 2015

Palloilua


Mikäli Rulle olisi hieman pinkimpi ja muovisempi, yhdennäköisyys sen ja jumppapallon välillä olisi hämmästyttävä. Joka tapauksessa ne sopivat näinkin yhteen oikein hyvin, kun verrataan keskenään ponin keskivartalon ja tuon pinkimmän tapauksen muotoa. Enkä nyt puhu itsestäni (ehkä?), vaikka oikeanvärisen hupparin olinkin valinnut!Postauksen pääasiallinen tarkoitus ei kuitenkaan ollut vertailla näiden pyöreyttä ja pomppivuutta, vaan esitellä Rulliksen uusin lajivaltaus. Ollaan otettu Pinjan kanssa projektiksi opettaa poni pelaamaan jalkapalloa, vaikkakin se tekee sen mielummin turvallaan... Oli tyyli mikä hyvänsä, varsin hienosti se sujuu - ottaen huomioon sen, että tämäniltainen harjoituskerta oli vasta kolmas laatuaan! Ponit osaavat kyllä olla fiksuja, niin hyvässä kuin pahassa.


pahoittelen taustamelua, pellolla oli traktori häiriköimässä!

Vielä meno ei toki näytä kovin "sujuvalta", kun haluan näin alkuvaiheessa etenkin palkita Rullea vähän joka välissä, jotta se varmasti ymmärtää mistä palkkio seuraa. Jatkossa varmasti yritetään vielä jalostaa tätä leikkiä hieman reipastempoisemmaksi, nyt kun vasta lähinnä tutustutaan tuohon kummallisuuteen! Rulle on kyllä ollut aivan innoissaan tästä puuhasta, sille sopii huomattavasti paremmin tämäntyyliset pienet aivopähkinät kuin ihan normaali maastakäsittely. Sallittakoon se ponille, hyvä että joskus edes se on ihmisen kanssa suunnilleen vapaaehtoisesti ja iloisella mielellä mukana! :)


ansaittu lepotauko välissä, kivituhka taitaa olla ehdottomasti parasta piehtaroimiseen Rullen mielestä! 

10 kommenttia

 1. Ihana Rullis ja pallo:D♥

  VastaaPoista
 2. Pikkuisen Rulliksen pallopelin katseleminen sai hymyn huulille! Jotakin hyvää tähänkin päivään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa, loistavaa että neiti nyrpistelijäkin osaa joskus saada ihmiset paremmalle tuulelle ;)

   Poista
 3. Ihana Rullis ♡ Sehän on fiksu ;) Opeta sitä pelaamaan Rytyn kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep! pitää kattoa, ponit kun ei tule kovin hyvin toimeen keskenään... etenkin jos on herkkuja pelissä, niin voi tulla tappelu :D

   Poista