sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Tauon paikka

Olette mahdollisesti huomanneet blogin viimeaikaisen hiipumisen. Postaustahti on hidastunut, laatu huonontunut ja koko blogi on oikeastaan tehnyt hidasta kuolemaa. Hevosten suhteen motivaatiota on ollut kuten ennenkin, mutta toiseen tärkeään harrastukseeni, kirjoittamiseen, on innostus ollut kateissa. Tällä hetkellä on myös elämässäni päällä sellainen tilanne, että jostain on luovuttava - se koitui tällä kertaa blogin kohtaloksi.

Ponien kanssa elämä jatkuu normaalisti, mutta hieman vapautuneemmin. Blogi vaikuttaa elämääni ja hevosteluuni yllättävän paljon, joten oikeastaan tuntuu todella hyvältä tehdä tällainen ratkaisu ja katsoa millainen fiilis siitä jää. Joko minulla tulee pian hirveä ikävä blogia ja kirjoittamista, tai sitten olen pidemmän aikaa tyytyväinen siihen, että voi vaan olla ja elää. Huomaan välillä miettiväni ihan liikaa blogia, sinne tulevaa sisältöä ja lukijoiden mielipiteitä tiettyihin asioihin, joten on kiva päästää hetkeksi irti koko hevosblogimaailmasta.


Painotan vielä, että lopullisesti en pysty kirjoittamista lopettamaan missään tapauksessa, mutta nyt on tosi vaikea sanoa milloin palaan blogin pariin. Sitten kun elämä on järjestyksessä, kirjoittamisen suhteen saan takaisin entisen hyvän fiiliksen, löydän blogille nykyistä paremman suunnan... Ajanjaksoa on kuitenkin mahdoton tässä vaiheessa sanoa. Tauko on ollut mielessä jo pidemmän aikaa, kun kaikki blogiin liittyvä on tuntunut enemmän velvollisuudelta kuin kivalta ajanvietteeltä. Lupaan palata vasta, kun joku uusi kipinä blogin jatkamiseen löytyy. Saatte tekin sitten laadukkaampaa luettavaa kuin nykyinen. En ole pitkiin aikoihin ollut kirjoittamiini postauksiin oikeasti tyytyväinen, lähinnä on tehnyt mieli poistaa ne heti julkaisun jälkeen.

Minulla ei ole oikein enää muita julkisia someja seurailtavaksi kuin Instagram, sielläkin olen tosin melko epäaktiivinen ja julkaisen muutakin kuin ponijuttuja. Kannattaa kuitenkin laittaa @rrriinar seurantaan jos ei ole jo, kenties nyt vaikka vähän aktivistun sillä saralla, kun blogi on poissa kuvioista.


Ei ole enää muuta sanottavaa kuin hyvää jatkoa. Kiitos kaikille ihanille, aktiivisille lukijoille ja matkan varrella tsempanneille. Tulee varmasti heikkoina hetkinä olemaan ikävä teidän kommentteja, mutta ehkä selviän. Team R kiittää ja kuittaa, tulette kuulemaan meistä vielä!

15 kommenttia

 1. Haha Riina, Rulle ja Rytty, en oo aiemmin tajunnu että alatte kaikki R kirjaimella XDDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja Pinja & Patu ;)

   Poista
  2. hahaa kyllä, oikeesti me ollaan nimikirjainten perusteella nää hepat talliin valittu eikä muiden ominaisuuksien :D

   Poista
 2. Pienen tauon ottaminen tekee oikeasti hyvää! :) Kuten varmaan mun blogista huomaa, se on ollut tooosi epäaktiivinen jo pidemmän aikaa, ja kirjoittelin vaan silloin kun tuli fiilis (aika harvoin). Ihan tässä viime aikoina jopa mietin, että hitto pitäiskö lopettaa koko bloggaaminen, kun en nähnyt siinä mitään järkeä enää. Nyt kuitenkin ihan yhtäkkiä olen saanut mielettömän kipinän raapusteluun taas. En ehkä koskaan pääse 10 postaukseen kuukaudessa, mutta ainakin kerran-kaksi viikossa kirjoittelun tahtiin taas :'D Tsemppiä ja pitääpi laitella sulle enemmän viestiä, että tiedän mitä teille kuuluu >:) liian helposti jää vaan tätä blogia seuraamaan, haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee, hyvä että sua innostaa! :D joo täällä ei atm kovin vahvasti meekään, pitäs lähiaikoina ehtii jutskailla kunnolla!

   Poista
 3. Entä tuo kysymyspostaus? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. julkasen vastauspostauksen sitten kun palaan bloggailemaan, tosi ajankohtaisesti siis mutta en oo nyt jaksanu sitäkään tehdä loppuun :/

   Poista
 4. Toivottavasti saat pian taas uuden kipinän bloggaamiseen :) Mutta välillä on oikeesti ihan hyvä päästää jostain irti vähäksi aikaa ;) Tsemppiä teille jatkoon ja palaa sitten takasin kun olet "levännyt" ja saanut uuden innostuksen blogiin ;) Me kaikki odotetaan sinua, mutta nyt sinun täytyy vain ottaa rennommin jonkin aikaa eli niin pitkään kuin koet tarpeelliseksi :) Tsemppiä jatkoon :) ♡

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. no hööh! :D kyllä täältä vielä palataan!

   Poista
 6. Hyvä blogi ollut ja koko ajan olen "pelännyt" että muuttuu vain kutsuttujen luettavaksi, kuten melkein kaikille seuraamilleni hevosblogeille on käynyt. Toivottavasti kirjoitus into palaa. :)

  VastaaPoista
 7. Voi ei. Tulee ikävä. Mutta eihän se ole kiva kirjoittaa, jos on sellainen tunne, että pakko, pakko. Jos kiinnostaa ja aikaa riittää, niin käy kurkkaamassa minun blogiani, http://olipakerranhevonen.blogspot.fi/ Hyvää jatkoa vaan sulle ja poneillesi.

  VastaaPoista