keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Suunnitelmat toteutumaan

Minulla on kauan ollut haave, josta en ole uskaltanut puhua, kun sen saavuttaminen on ollut varsin epätodennäköistä. Nyt alkaa kuitenkin olla viimeiset hetket toteuttaa se... nimittäin russivarsa!

Rulleltahan löytyy ikää jo 16 vuotta eikä se ole koskaan aiemmin varsonut, joten ensimmäistä varsaa ei uskalla paljoa myöhemmäksi jättää. Ensi kevääksi siis toivotaan tänne varsauutisia, mikäli kaikki menee hyvin. Ette usko miten innoissani olen, niin hienoa saada tästä maailman parhaasta tammasta maailmalle jälkikasvua! Jännittää kyllä suuri vastuu tulevana kasvattajana, mutta onneksi on hyvät tukijoukot ympärillä, niin eiköhän projekti onnistu vallan mallikkaasti.


Isäehdokkaita olen tietysti selaillut innolla viime päivät ja yrittänyt miettiä ponille mahdollisimman sopivaa sulhasta. Sen verran tiedän jo, että sirpukkaponit jätän väliin suosiolla ja haluan malliltaan ns. "perinteisen" tyyppisen russin, millainen Rullekin on. Huomioitavia asioita löytyy kyllä paljon, tärkeimpänä toki sukujen mätsäys, ja isäprosessi on vielä täysin kesken. Siksi en uskalla vielä tässä vaiheessa sanoa oikein juuta tai jaata pohdinnoistani, sen aika koittakoot myöhemmin! Toiveissa on toukokuuvarsa, eli tässä on vielä pari kuukautta aikaa.

En oikein tiedä mitä kirjoittaisin, olen vaan niin mielettömän iloinen että saadaan tämä toteutumaan! Tietysti on vielä paljon riskejä olemassa ja kaikkeen on varauduttu, mutta ennen kaikkea positiivisella mielellä odotan tulevaa. Koska olen suunnittelijatyyppiä, on tietysti nimiehdotuksiakin mietitty valmiiksi. Haluan varsalle todennäköisesti samantyyppisen nimen kuin Rullella, yksiosaisen ja ytimekkään. Orista en vielä tiedä, mutta jos tulee tamma, on nimi luultavasti April!


Hyvää huhtikuun ensimmäistä päivää kaikille :)

18 kommenttia

 1. Voi vauvauutiset sentään, hyvää aprillipäivää :DD kiitos muistutuksesta heti aamutuimaan!

  VastaaPoista
 2. Onks tää totta vai ei? :D

  VastaaPoista
 3. Hyvä aprillipila Riina!!!! ��

  VastaaPoista
 4. Eihitto inhoon näitä bloggaajien aprillipäivä postauksia

  VastaaPoista
 5. Voi hitsi toivottavasti ei ois aprillia!! :'D

  VastaaPoista
 6. Ahhaha, hauska :D Kivaa vaihtelua niihin ainaisiin myynti ja kuolinilmoituksiin aprillipäivänä ;) Olisihan se Rullen varsa kyllä varmasti aika suloinen.. ^.^

  VastaaPoista
 7. Jouduin pettymään pahasti:( Se varsa ois ihana♥ Mut hyvää aprillipäivää :)

  VastaaPoista
 8. Hah vähän hyvä aprillipila :D Olis kyllä suloinen varsa ♥

  VastaaPoista
 9. Siis jos tää on fuskua, niin törkeää :=)
  t nimim russit on parhaita ....

  VastaaPoista
 10. Jouduin heti tsekkaamaan sivupalkista, että eikö Rulle muka olekkaan ruuna..:'D
  Russivauva olis kyllä niin ihana, harmi jos on pila ;)♥

  VastaaPoista
 11. yhyy petyin kauheasti

  VastaaPoista
 12. RIINA SÄ OOT NÄISSÄ IHAN LIIAN HYVÄ!!!!! :'DDDD aaarrghh senkin! Menin ihan lankaan :'D rulle olis kyl niin mainio mamma<3

  VastaaPoista
 13. Eikä, varsa ois ollu niin huippu! :D

  VastaaPoista
 14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 15. Siis voi ei :"D Multa meni ihan täydestä 😂😂😂😂 Voi hitsi :"D Mä en kyllä opi koskaan varomaan näitä aprillipiloja :D

  VastaaPoista