torstai 12. maaliskuuta 2015

Uusi ulkoasu, vieraileva kuski, treenikuvia

Keväisempi ulkomuoto on vihdoin täällä! Bannerista tuli erilainen kuin oli alkuperäinen ajatus, enkä ole nyt täysin varma, tykkäänkö siitä edes vai en... Eniten häiritsee se että Rulle on likainen noissa kuvissa, mutta ei ollut oikein muita kuvia siitä kuin nuo suunnittelematta otetut tarhakuvat. Mennään tällä nyt ainakin vähän aikaa, katsotaan uutta banneria taas kun sopivia kuvia on hieman enemmän!

Eilen mentiin itsenäisesti koulua ja lopussa päästin myös pikkusiskoni Pinjan kokeilemaan Ryttyä ensimmäistä kertaa, siitä lisää alempana!


vihaan yli kaiken koulusatuloita siinä vaiheessa kun pitää kiristää vyö selästä, koska Rytty ei mm. pysy
koskaan paikallaan riittävän kauaa, tässäkin selvästi suunnittelee lähtevänsä haahuilemaan ympäri kenttää...

Meillä ei ollut ihan paras päivä eilen, Rytty oli vähän hassu ratsastaa. Se oli aika jähmeä ja alussa vaikea saada avuille. Osuutensa lienee tehnyt edellispäivän 10 kilometrin maastolenkki, joten en kummemmin huolestunut, pyrin vaan ratsastamaan ponin hieman pehmeämmäksi niissä puitteissa kun se oli mahdollista. Tuli sieltä hyviäkin pätkiä onneksi, tosin oma istuntani on aivan jäätävän hirveä vaihteeksi!
Ratsastin puolisen tuntia itse ja sitten pääsi Pinja kyytiin. Rytty suhtautui uuteen kuskiin ihan lugnisti, Pinjalla taisi vähän hakemista olla aluksi - ei ihmekään, Rytty on aika omalaatuinen ratsastaa ja etenkin Patuun verrattuna aivan toista maata. Yritin kameran takaa huudella neuvoja, mutta totesin, etten osaa sanoa miten sitä pitäisi ratsastaa. Selässä ne korjaukset tekee niin luonnostaan kun on viimeisen vuoden ratsastanut ponilla lähes 100% itse, mutta kun pitäisi maasta neuvoa, niin ei tule yhtään mitään!Kävin vielä loppuverkkaamassa Rytyn ja yritettiin ottaa tiellä muutama kuva ihan vaan aurinkoisen sään kunniaksi, mutta poni ei ollut ihan poseeraustuulella. Siinä missä se yleensä kameran nähtyään seisoisi korvat hörössä vaikka koko päivän, nyt sitä kiukutti joutua eroon Patusta niin paljon, että ehkä kahdessa kuvassa oli korvat hörössä.Viikonloppuna hypätään, toivottavasti saan siitäkin materiaalia näytille! Yritetään ottaa vaikka jotain videotakin, tosin ei ole varmaa, onko menomme ihan julkaisukelpoista :D

8 kommenttia

  1. kiva ulkoasu ja ihania aurinkoisia kuvia:)

    VastaaPoista
  2. Hieno banneri! :D Rytylle rapsutuksia!

    VastaaPoista
  3. Ihana postaus ♡ Tosi kiva banneri ;) Kiva kun Pinjakin pääsi kokeilemaan Ryttyä :) Ihan hyvinhän tuo näyttää menneen :D Tosi kivoja kuvia taad postuksessa :) Ja kiva jos saat hyppäämisestä materiaalia ;)

    VastaaPoista