torstai 5. helmikuuta 2015

Pikaiset kuulumiset

Olisin kovasti halunnut jo aiemmin tulla postailemaan miten on elämä taas maneesitallilla lähtenyt sujumaan, mutta kuvien puuttuessa on sekin sitten jäänyt! Mutta Rytty on ollut onneksi kuin kotonaan (tosin ihmekös tuo, kun täällä asui pari vuotta ennen meille muuttamista) eikä ole stressannut muuttoa mitenkään, joten sen puoleen kaikki kunnossa.

Sunnuntaina klassisen valmennuksen jälkeisenä päivänä menin itsenäisesti koulua ja vitsi kun poni olikin hyvä! Löytyi ravissa ja laukassakin vielä joku uusi vaihde lisää, vaikkei niitä valmennuksessa tehtykään. Tuntuu kuin joku ihan uusi ovi olisi taas Rytyn kanssa auennut, hienoa! Maanantaina käytiin toisen ratsukon kanssa maastoilemassa, intoa piisasi ponilla mutta asiallisesti käyttäytyi kuitenkin. Tiistaina päästiin mukaan koulu-/puomitunnille ja se meni ihan ok, kovin hohdokkaita hetkiä ei tällä kertaa löytynyt. Rytty oli alkuun hieman jähmeän oloinen, mikä ei sinänsä ole ihme - edellispäivän maastoon sisältyi vähän myös hankitreeniä ja tänne onkin tullut vihdoin ihan kunnon kinokset, joten se varmasti tuntui ponilla lihaksissa. Lopputunnista se alkoi tuntua vertyneemmältä ja hyvillä mielin lopeteltiin.

Keskiviikkona Rytyllä oli muuten vapari, mutta illalla otin sen naruriimun kanssa maneesiin ja tehtiin vähän maastakäsittelyharjoituksia. Poni on aika epävarma kaikesta sen takana tapahtuvasta, joten siihen aloin siedättää ponia mm. jumppapallon ja huiskaraipan avulla. Rytty tykkäsikin pallosta kovasti (ei varmaan ollut mitään vaikutusta sillä, että se sai alkuun namin aina kun teki tuttavuutta siihen) ja kuvasin kännykällä pari videota ponin leikeistä!Lopuksi Rytty antoi hienosti esim. pomputtaa palloa sen takana ponia kohti ja huiskaraipassa ei ollut ongelmia myöskään, pitänee rutiinin vuoksi ottaa nämä harjoitukset lähes päivittäiseen ohjelmistoon mukaan.

Olen nyt pari päivää tehnyt tallia tuolla ja aikaa ei ole jäänyt mihinkään muuhun, hyvä että olen aina johonkin väliin Rytyn ehtinyt liikuttaa! Kotitallin onkin Pinja saanut hoitaa oikeastaan täysin, enkä ole Rulleakaan kunnolla edes nähnyt pariin päivään. Töiden ohella olen päässyt liikuttelemaan paria tallin ponia ja mm. Sunnyn kanssa oli oikein kivat treenit tiistaina! Nyt minulla onkin pari päivää vapaata - voi välillä hengähtääkin ja ehkä jopa ehtiä tehdä Rullen kanssa jotain.


Olisiko kenelläkään mitään Rulleen liittyviä erikoispostausideoita? Mielellään sellaisia joihin käy vanhat kuvat/videot/muut, ei ole mitään varmuutta tulenko lähiaikoina saamaan siitä uutta materiaalia... Mutta jotain siihen liittyen olisi kiva tehdä kun toivotte aina Rulle-postauksia, ei vaan löydy mitään ideoita itseltäni.

12 kommenttia

 1. Päästä Rulle näppäimistön ääreen!;)

  VastaaPoista
 2. parhaat kuvat Rullesta tai mieleenpainuneimmat muistot Rullen kanssa? :) ihana Rytty pallon kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samaa minäkin ^^

   Poista
  2. kivoja ideoita, eiköhän pääse toteutukseenkin asti :)

   Poista
 3. Ihana Rytty ja sen palloleikit ♡
  Kaikista hölmöimmät kuvat Rullesta Ja vaikka kaikista teidän hevosista :) Ja tuo Rulle näppäimistön äären on kans hyvä idea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, toinen oli ihan innoissaan! :D kiitti ideoista :)

   Poista
 4. Taisin nähdä sut vilaukselta keskiviikkona kun oltiin Pinssin kanssa hyppäämässä! Olisin tullu moikkaamaan, mutta oli jo vähän kiire viemään hevosille ruokia ;)! Tee parhaat muistot Rullen kanssa postaus! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mäkin näin teiät mut en kehannu tulla häiriköimään ku olitte lähtöä tekemässä, mut ehkä me vielä ehitään nähä jos meinaatte uusiks tulla hyppelemään joskus :)

   Poista
 5. Ihana Rytty ton pallon kanssa! :D <3

  VastaaPoista