tiistai 20. tammikuuta 2015

Kokeilussa kaulanaruilu


Eilen meillä oli palauttelupäivä ja koska olin lähdössä pimeän aikaan kentälle ilman satulaa, tarpeettoman monta kertaa juuri kyseisessä tilanteessa tippuneena päätin olla tällä kertaa viisas ja viritellä kaulalle riimunnarun hätätilanteita varten. Loppujen lopuksi Rytty olikin koko ajan sen verran asiallinen, ettei kauhukahvaa tarvittu (tietysti kun olin kerrankin varautunut, mutta parempi näin!), joten alkuperäisen käyttötarkoituksensa sijaan innostuin kokeilemaan ensimmäisen kerran kaulanarulla ratsastusta.

Käynnissä Rytty toimi älyttömän hyvin ihan vaan istunnalla ja pohkeilla ratsastamalla, ja narua ei tarvinut käyttää kuin tarvittaessa vähän tukena. Saatiin tehtyä vaikka kuinka pieniä edestakaisia käännöksiä ja pysähdyksetkin toimivat mallikkaasti. Ravissa poni oli hieman turhan virtaisa ja tulkitsi kääntävät pohjeavut lähinnä eteenpäinmenemisellä, mutta ei nyt huonosti kuitenkaan siihen nähden että ekaa kertaa tätä kokeiltiin! Olihan se ihan hauskaa, kenties tästä saadaan jonkunlainen uusi harrastus - tuskin kovin säännöllisesti, mutta ainakin nyt vaikka palauttelupäivien iloksi.

Ratsastin myös suitsien kanssa käynnin ja ravin läpi ja ai että poni oli mahtavan tuntuinen! Edellispäivän valmennus tehnyt tehtävänsä. Tänään olisi tarkoitus kuvailla yksi (tai itse asiassa jos oikein innostun niin toinenkin) erikoispostaus, pitkästä aikaa tulossa vähän mielenkiintoisempaa materiaalia tännekin :)


Tänään on aurinko ilmoitellut meille olemassaolostaan pitkästä aikaa, ihanan piristävää! Onneksi mennään kevättä kohti ja aurinkoisia päiviä alkaa tulla enemmän. En tiedä ehkä mitään parempaa, kuin kirkkaat ja valoisat talvipäivät kaiken synkkyyden ja harmauden sijaan. Motivaatiota ja energiaa on silloin jotenkin ihan eri tavalla!

Nyt näyttää myös uhkaavasti siltä, että blogi alkaa heräillä horroksesta taas aktiivisempaan postausrytmiin. Jos on mitä tahansa postaustoiveita, niin saa ehdottaa! Videopostaus on tietysti kestosuosikki jonka voisin tässä joku päivä pitkästä aikaa tehdäkin, mutta olisiko jotain muita toiveita kuin perus myday? En koskaan jaksa kuvata koko päivää, niin kiinnostaisiko sitten normaalit tallitouhuilut vai jotain erikoisempaa? Suuta auki vaan! :)

12 kommenttia

 1. Päivitetty varutepostaus Rytyn varusteista olis kiva ja videopostaukset on ihan parasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voisit ryhtyä ennustajaks, toinen tässä postauksessa mainitsemistani oli just varustepostaus! :D lähiaikoina tulee ;)

   Poista
 2. En ole varma onko jo postausta mutta Rytyn(tai miksei vaikka Rullen) kehitys kuvilla ja tekstillä ?:) Kehitystä on mielenkiintoista katsoa ja saisithan samaan postaukseen vaikka omankin kehityksesi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo Rytyn kohdalla ainakin onnistuisi, Rullella vähän hankalampaa kun mulla ei ole paljon yhtään vanhoja kuvia ja videoita tallella ja lisäksi en 7 vuoden ajalta muista niin tarkasti kaikkea :D laitan toteutukseen!

   Poista
 3. Varustepostaus Rytyn varusteista videolla tai kuvina ja tekstinä kehityspostaus videoiden kanssa, tallirutiini video, mutta mydayt ja videopostaukset on parhautta ;)!

  VastaaPoista
 4. Esimerkiksi päivittäiset tallirutiinit, kuvin ja videoin (JA sanallisesti) kerrot itsenäisistä treeneistä, Rytyn harjapakin esittelyä...

  VastaaPoista
 5. Postaus teidän hevosten jalkojen hoidosta ... teidän tallin esittely , perusteelinen postaus teidän hevosten ruokinnasta yms. Tallirutiineista .... jaa suosikki ratsastuspaikkasi :)

  VastaaPoista
 6. Ou jee, täälläkin harrastetaan naruilua, niin kiva lukea jos Ryttykin toimii niin :D mä ehottaisin elämäni aakkosia, toivekuvapostausta ja postausta siitä, jos Rullella ajetaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa, katsotaan jos tästä tosiaan enemmänkin innostuu ;D kiitoksia ehdotuksista, talvella tuskin poni ajohommiin pääsee mutta keväämmällä sitten!

   Poista