maanantai 22. joulukuuta 2014

7 vuotta Rullen kanssa!


22.12.2007 ->

Taas on vuosi vierähtänyt eteenpäin ja nyt on jo kokonaiset 7 vuotta siitä, kun Rulle saapui meille. En vaan voi käsittää, että siitä on noin kauan. Vielä hullummalta tuntuu, että vuoden päästä tähän aikaan Rulle on 16-vuotias ja ollut meillä 8 vuotta - eli puolet elämästään! :D Ihan hassua, mutta samalla aika siistiä.

Minulla on aina ongelma näiden vuosipostausten kanssa, kun en meinaa keksiä mitään uutta. Rullesta olen tehnyt näitä jo niin monta, että tuntuu tyhmältä laittaa samoja monta kertaa nähtyjä kuvia menneiltä vuosilta ja kirjoittaa, miten alun hankaluuksista ollaan päästy tähän pisteeseen. Tyydyn vain sanomaan, että olen hyvin kiitollinen kaikesta oppimastani ja Rullen kärsivällisyydestä kanssani. Maailman paras pikkuinen!

näitä kuvia tulee myöhemmin lisää omaan postaukseensa :)

Tähän yhteyteen voisinkin oikeastaan kertoa siitä pari postausta sitten mainitsemastani kilpailusta, johon Rulliksen kuvalla osallistuin! Kyseessä oli siis Suomen Russponiyhdistyksen kuvakilpailu ensi vuoden kalenteria varten. Minua kehotettiin osallistumaan ja kaikkien tuhansien Rulle-kuvien joukosta päätin osallistua Jennan ottamalla kuvalla syksyltä 2011, sillä auringonlasku on tallentunut kuvaan kivalla tavalla ja siinä on jotenkin erityinen tunnelma. Ja kuva pääsi kuin pääsikin kalenteriin, eli ensi syyskuussa minä ja Rulle löydytään aika monen russi-ihmisen seinältä :D En tajunnut itse edes kalenteria ajoissa tilata, mutta onneksi kaikki kilpailuun osallistuneet saivatkin fyysisen kappaleen itselleen, joten minäkin saan russeja seinälleni ensi vuodeksi - loistavaa!14 kommenttia

 1. Onnea vuosipäivän kunniaksi! Täytyy itsekkin ensi vuonna koittaa jos oma russinkin mahan kanssa pääsis kalenteriin :-D Ei vaan, hienoo kun pääsitte Rullen kanssa kalenteriin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) joo, ensi vuonna ihmeessä mukaan!

   Poista
 2. Meilläkin poni on ollut jo puolet elämästään, mutta se täyttää vasta viisi :) tai oikeastaan jo, koska se oli meille tullessaan kaksivuotias varsa . Teillä on jo pitkä yhteinen taival ja jatkuu vielä toivottavasti pitkään niin kuin minunkin taival ponini kanssa. Ihania kuvia odotan jo niitä lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivotaan tosiaan :) huomenissa varmaan laitan!

   Poista
 3. Mahtavaa rulle postausta!<3

  VastaaPoista
 4. Ihanna Rulle <3 Ihana toi kuva tossa kalenterissa :)

  VastaaPoista
 5. Onnea vuosipäivän johdosta! :')

  VastaaPoista
 6. Oikein paljon onnea! ^.^ ihana rullis, on se vaan niin söpö!

  VastaaPoista
 7. Onnea teille ! Ihana kuva tuossa kalenterissa ♡

  VastaaPoista