keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Tervetuloa 2014


Aloitin Instagram-vuoteni yllä näkyvällä kuvalla, ja se on niin totta että päätin laittaa sen tännekin. Nyt olen oikeasti päättänyt olla onnellinen. Uusi vuosi on aina myös jonkunlainen uusi alku, joten mikäs sen parempi tilaisuus tehdä merkityksellisiä päätöksiä ja lupauksia. Oikea uudenvuodenlupaukseni on colaton tammikuu... mutta toinen lupaukseni, joka koskee koko vuotta eikä vain tammikuuta, on pysyä tässä mielentilassa jossa nyt olen. Yrittää löytää niitä pieniä onnenpalasia, eikä takertua ollenkaan huonoihin asioihin ja fiiliksiin. Tällä hetkellä tuntuu, ettei se ole mitenkään mahdotonta! Tosin nyt yksi stressaava asia on huominen koulun jatkuminen, mutta sekään ei paljoa paina, sillä 13.2 (toivottavasti) tulee nopeammin kuin uskonkaan.


Yllä vielä vähän viime aikojen instafiiliksiä! Oma uusivuosi meni tosi rauhallisissa merkeissä, olin lähinnä kotona ja kuskina. Katsottiin leffaa pikkusiskon ja hänen kaverinsa kanssa, syötiin tortilloja ja laulettiin Singstaria :) Käytiin myös keskiyöllä katsomassa raketteja paikassa, jossa olikin paljon tuttuja naamoja sekä ihania lapsia! Kävin itse nukkumaan jo vähän kahden jälkeen kun ei tarvinut enää kuskailla, sillä seuraavana aamuna kutsui aamutalli sekä vuoden ensimmäinen ratsastus, joka tapahtuikin juuri 5-vuotiaaksi kääntyneen valkean poniherran kanssa. Rullen selkään en tänään päässyt ja huomennakin taitaa töiden takia jäädä välistä, joten pikkuisella pääsen ratsastamaan tänä vuonna ekaa kertaa vasta perjantaina!

Nyt minulla onneksi riittääkin ratsastettavaa. Valitin silloin Depsun lähdön jälkeen ettei minulla ole mitään tekemistä Pinjan Rulle-päivinä, mutta nyt on, sillä vauvaponin selkään olen tervetullut aina kun vaan pääsen! Olen kyllä tosi iloinen, sillä Depsun lähdettyä olen vähän kaivannut Rullen lisäksi jotain säännöllisempää projektia ja nyt sellainen ilmestyi ihan puolivahingossa :) Toivon tosin, että omaankin heppalaumaan tulee jossain vaiheessa lisäystä, mutta en voi sanoa vielä yhtään mitään varmaksi. Ei sillä sinänsä kiire olekaan kun nyt minulla on kuitenkin ihan hyvä poneilutilanne, mutta toisaalta olisi jo kauhea himo saada joku uusi heppakaveri kotiin! Katsellaan... ;)

Nyt pitäisi vissiin alkaa valmistautua huomiseen kouluunlähtöön... Olkaa onnellisia te, joiden loma jatkuu vielä! Onneksi sentään on vaan kaksi koulupäivää ja sitten pitkä viikonloppu, kun maanantai on taas loppiaisen takia vapaapäivä. Mutta nyt hyvää vuodenjatkoa kaikille, muistakaa olla iloisia ja tehdä tästä vuodesta elämänne paras! :)

15 kommenttia

 1. Kuskasikko kavereitas baariin uutena vuotena? O.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä siinä on niin outoa?

   Poista
  2. en tiiä, ja en ees kuskaillu kavereita baarii vaa mun porukat uv-juhlii ja sieltä takas :D

   Poista
 2. Hei tee semmonen postaus et mitä odotat eniten ens vuodelta! :) ois kiva tietää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo toi on hyvä idea, teenki sen samaa yhteytee yhen toisen suunnittelemani postauksen kaa :)

   Poista
 3. Kivs postau, ja voisitko kertoo tosta ponists jota ratsastat joskus tarkemmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en ainakaa nimen kanssa, oon vähä tiukentanu omaa linjaani siitä mitä kirjotan muiden omistamista hepoista... mut katotaan jos jotain pystysin kertoo :)

   Poista
 4. Hahaa meillä alkaakin koulu vasta tiistaina! :D mut kiva postaus(:

  VastaaPoista
 5. Näist kommenteistakin(ja teksteistä) huomaa kuinka positiivinen sinä nykyään olet! Hyvää uutta vuotta koko perheellenne ! Ja tsemppiä hevosteluun, toivottavasti vielä löydät jonkun unelmien ponin, jolla pääsisit jopa kisaamaan!

  VastaaPoista
 6. kamala se kouvolan raveissa käyny kolari! :O voisitko tehä postauksen siitä ku ilmeisesti olit paikalla, ois kiva kuulla paikalla olijan näkökulmasta ku ite luin vaa uutisista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no en mä ite ees nähny sitä itse kolaria muuta ku jälkikätee videolta, mut voisinhan mä silti yrittää kirjottaa :)

   Poista
 7. Mitäs tuolloin 13.2 tapahtuu? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sama ku kaikilla muillaki abeilla, lukuloma alkaa! :)

   Poista