sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Lauantai

Heräilin kahdeksan maissa, puin suoraan tallivaatteet päälle, pakkasin muutamia juttuja joita en edellispäivänä jaksanut ja söin vähän aamupalaa. Yhdeksältä menin aamutalliin ja sieltä suoraan lähdin ajelemaan vauvaponia ratsastamaan! Poni olikin parempi kuin kertaakan aiemmin, hyvä fiilis jäi :) Siellä kulutin aikaa n. 1½ tuntia, ja olin ennen 11 kotona. Nopeasti vaatteidenvaihto, tallivaatteiden ja kypärän sullominen matkalaukkuun, nopea hiusten suoristus ym. laittautuminen, vähän mandariinia suuhun ja tadaa - pelkäsin kauheaa kiirettä, mutta olinkin helposti puolessa tunnissa valmis! Päästiin lähtemään ajallaan 20 yli 11, ja kaupan kautta menin Kouvolan assalle odottelemaan bussia.


Ei liene vaikeaa arvata, mihin olin menossa? Ensin Tampereelle, reilun kolmen tunnin matka kului sopivasti suurimmaksi osaksi nukkuen... :) Tampereella sitten puolen tunnin odottelu ja bussiasemalla henkinen facepalm jollekin juopolle joka ei pysynyt istualtaankaan pystyssä, ja vähän neljän jälkeen jatkoin edelleen bussilla Orivedelle, jossa bussin vaihto ja vielä viimeinen puristus Ruovedelle. Sitten taas kauppaan ja lopulta vähän ennen kuutta olin perillä Annalla, eli mukavasti meni taas puoli päivää matkustellessa! Annalla söin vähän, ja sitten hetken lagimisen jälkeen lähdettiin talliin.


Pääsin siis vihdoin moikkaamaan Depsua! Oli ihana päästä taas touhuilemaan ponin kanssa, se oli ihan oma tuttu itsensä (yllättäen) :) Harjailtiin ja varustettiin se ja lähdettiin kentälle, minä pääsin ensin kyytiin. Yritin taas muistella miten ponia kuuluikaan ratsastaa ja se oli kyllä tosi rennon ja tyytyväisen oloinen Annan luona, vaikka minä lahjakkaasti säädinkin selässä :D Saatiin silti välillä ihan hyviä pätkiä ja menin itse vain käyntiä ja ravia, Anna otti sitten kaikki askellajit läpi ihan kunnolla. Annalla meni tietty hyvin!


Ratsastuksen jälkeen jätettiin poni kuivattelemaan talliin, ja tultiin hetkeksi (...) datailemaan ennen iltatallia. Iltatalliin raahauduttuamme innostuttiin leikkelemään ponin ylikasvanutta harjaa, ja lopputulos ei ehkä ollut ihan siisteimmästä päästä kun me kaksi oltiin kyseessä... :D Katsotaan kehtaako Depsu kävellä tallista ulos aamulla, saati lähteä päivällä maneesille pomppimaan! Päivän suunnitelmissa on siis Annalla ekat hyppytreenit Depsulla ja minä olen kuvailemassa, laittelen teillekin sitten materiaalia nähtäväksi jos teitä kiinnostaa ja Anna antaa luvan :)


poniraukka XD

Palaillaan taas, jospa ehkä maanantaina menisin Depsulla niin että saisin ratsastuksesta teillekin kuvia :) Mutta tosiaan, ihanaa olla täällä ponia moikkailemassa ja selässäkin tuli ihan kotoisa olo, vaikka olinkin taidokkaasti jo ehtinyt unohtaa miten ponin saa toimimaan! Poni oli silti kiva, ja innolla odotan sen ja Annan huomista pomppimista :D

11 kommenttia

 1. kiva postaus:)!! ois kiva vaikka videookin huomisen pompuilta.:) Sun postaukset jaksaa lukee aina loppuun saakka kun mukana on edes muutama kuva, ja muutenkin blogia on tullut seurailtua semmoisen vuoden:):)

  VastaaPoista
 2. Ahaahaa nauroin tolle juopolle :D tää oli hauska postaus! Pitäkää kivaa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se oli hirvee XD jooo pidetään!! :)

   Poista
 3. Ihana postaus :) Sun blogi on paras blogi :) Söpöjä Depsu - kuvia <3

  VastaaPoista
 4. Voi Depsua <3 kiva kun pääset sitä vielä näkemään! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa kun pääsit katsomaan Depsua ja voi ei kun nauroin tolle juopolle :D

  VastaaPoista
 6. Ai että miten tulin hyvälle tuulelle tästä postauksesta ^.^ IHienoa, että oot päässyt katsomaan Depsua ja viettämään sen kanssa aikaa, ihanaa! Odottelen innolla lisää kuvien näkemistä! :)

  VastaaPoista