lauantai 14. joulukuuta 2013

Yksi poni vähemmän

Nyt tulee ihan vaan huono kännykällä kirjoitettu pikapostaus, kirjoitan huomenna paremmin. Syy miksi en heti kirjoita kunnolla on se, etten tänään ehdi postaamaan, mutta haluan teidän saavan tietää tämän jutun jo tänään minultakin, ettei tyyliin vaan Annan blogista...


Eilinen postaus oli aika selkeä vinkki, ja moni kommentoinut olikin arvannut mitä tänään tapahtui. Depsun ylläpito siis loppui tänään ja poni on nyt takaisin omistajallaan. Elämäni vaikein päätös, johon johti monia syitä. Tiedän tehneeni oikein, vaikka tällä hetkellä tuntuukin älyttömän pahalta... Onneksi nämä eivät olleet Depsun kanssa todellakaan viimeiset hyvästit, vaan pääsen moikkailemaan ponia käytännössä aina kun haluan - tämä pieni välimatka meiltä Ruovedelle tosin on pienenä ongelmana, muttei mikään este vaan korkeintaan hidaste! Niin ja vaikka jotkut sitä arvelivat niin Annan toinen poni ei tullut minulle, Elli kylläkin vaihtoi kotia eli siinä mielessä hyvin päätelty, muttei meille :)


En nyt oikeasti jaksa kirjoittaa enempää, joten jätän teidät toistaiseksi ehkä pienen hämmennyksen valtaan. Älkää kyselkö kauheasti, sillä en ehdi tänään vastailla kommentteihin ja kirjoitan tosiaan huomenna paljon lisää! Kunhan täältä tien päältä nyt kotiudun, niin pitäisi lähteä suoraan raviradan pikkujouluihin (vitsi mikä juhlafiilis... not) ja siellä todennäköisesti menee niin myöhään, että palaillaan asiaan suosiolla huomenna. Nyt olisi vielä kolmisen tuntia autossa istumista edessä, joten toivottavasti siinä ajassa ehtisin löytää jostain edes vähän fiilistä lähteä pikkujouluilemaan... Mutta tosiaan huomenna sitten lisää!

17 kommenttia

 1. Voi harmillista :( Nythän teillä on enään 2 heppaa tallissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo on... pientä katoa käyny tänä vuonna!

   Poista
 2. Joskus on vaan tehtävä tosi vaikeita päätöksiä :(

  Kirjoitathan sitten tulevaan postaukseen syyt miksi luovuit Depsusta? Olen aika uusi lukija ja en ole vielä saanut sitä selville (tai oletko edes kertonut sitä täällä).

  On kiva lukea mietteitä ylläpitoponin luopumisesta kun ei vaan kemiat kohtaa, sillä itse aijon tehdä saman päätöksen parin kuukauden päästä lv-tammasta joka on minulla ylläpidossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo kirjotinkin jo! voi ei nämä on aina niin vaikeita päätöksiä, tsemppiä sulle tulevaan :(

   Poista
 3. Ettekös te tehneet talliin sen rempankin Depsun takia ? Voi harmi :(

  VastaaPoista
 4. Voi että :( Ymmärrän sua, joskus pitää tehdä ikäviäkin päätöksiä. Tuleeko teidän talliin uusia kaviokkaita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tunne Riinaa, mutta yleensä jos hevosestaan luopuu niin ei yleensä heti rupea suunnittelemaan uutta hevosta vaan pitää "toipua" ensin vanhasta hevosesta :)

   Poista
  2. joo en tiedä vielä yhtään tuleeko enkä jaksa oikein miettiäkään, eiköhän vähä myöhemmin selviä :)

   Poista
 5. Voimai sulle! Toivottavasti kaikki asiat selkeytyisi pian! :)

  VastaaPoista
 6. onneks poni pääsee nyt hyvään ja osaavaan kotiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toi oli kyllä aika loukkaavaa.. Ehkei ole maailman parhaimmat fiilikset tällä hetkellä riinalla, joten aika kiva tollasta on varmaan lukea.. Mieti mitä sanot !

   Poista
  2. joo tuntu kyllä tosi kivalta lukea ku ei oo valmiiks jo yhtää herkil fiiliksil... no onneks me omistajan kanssa tiedetään miten asiat on! toisaalta en ekankaan anonyymin kommenttia voi kieltää, annalla ponilla on ehdottomasti paras mahdollinen koti :)

   Poista
 7. minkälaisen rempan teitte talliin depsun takia?

  VastaaPoista